A beautifully folded napkin adds a sprinkling of visual flair to any festive table. Check out our easy napkin folding films.

Duni Visualiser

A new way to create the atmosphere you want

Explore now

Careers at Duni

At Duni we are all about creating goodfoodmood. We love people with a passion for creativity, sustainability and gastronomy.

See open positions

Press release archive

5/28/2008 9:12 AM

Duni bildar Advisory Board med krögarprofiler

Duni tillsätter en Advisory Board med catering- och krögarprofilerna Lena Björck, Pontus Frithiof, Magnus Lindström och Peter J Skogström. Tanken är att medlemmarna ska bidra med inspiration och idéer för koncept och produkter till framtidens restauranger.

Det börsnoterade bolaget Duni är Europas ledande aktör inom kvalitetsprodukter för bordsdukning och förpackningar för take-away. Som ett led i att vara i framkanten när det gäller inspiration, innovation, kvalitet, trender och design har Duni HORECA Advisory Board bildats. Den består av kockar, caterers och restauratörer från HORECA-branschen (hotell, restaurang och catering) som är verksamma både i Sverige och utomlands.

- Medlemmarna bidrar med inspiration och idéer för koncept och produkter till framtidens restauranger, säger Fredrik von Oelreich, koncernchef för Duni.

Duni HORECA Advisory Board består av Lena Björck, caterer i London, Pontus Frihiof, restaurangägare och caterer i Stockholm, Magnus Lindström, Årets Kock 2003 och verksam i Göteborg samt Peter J Skogström, Årets Kock 2006 och verksam i Malmö.

- Jag ser många idéer inom Dunis områden där jag kan bidra med infallsvinklar som kan gynna både min bransch och kunden, säger Peter J Skogström, Årets Kock 2006.

Bildandet av en Advisory Board är en naturlig fortsättning på Dunis mångåriga engagemang som sponsor för branschevents, bland annat som en av huvudsponsorerna för Årets Kock och för branschkongressen European Food Service Summit. Det första mötet för Duni HORECA Advisory Board hölls i Malmö i slutet av april.